25 Ιαν

Συμβουλές και αυτόγραφα απο τον Παπαλουκά σε παιδιά του σχολείου μας και μπάλες απο την περιφέρεια

IMG_4042Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Nίκος Συριγωνάκης,εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία της παρουσίας του διεθνή βετεράνου μπασκετμπολίστα Θόδωρου Παπαλουκά στο Ηράκλειο, ως εισηγητή για τη Διημερίδα του Αθλητικού Τουρισμού και επισκέφτηκαν , το σχολείο μας,μετά από πρόσκληση του αντιπροέδρου του συλλόγου μας Αντώνη Παπουτσάκη, μοιράζοντας ταυτόχρονα μπάλες και αθλητικό υλικό.

Οι μαθητές είχαν προετοιμάσει ένα μικρό βίντεο για τον Θ. Παπαλουκά ,σχετικά με την καριέρα του και την ιστορία του. Ο κ. Συριγωνάκης επεσήμανε την αναγκαιότητα και τα οφέλη που έχει ο αθλητισμός για όλους και παρότρυνε όλα τα παιδιά ν’ αγαπήσουν τον αθλητισμό και ν’ ασχοληθούν με αυτόν ,αφού αθλητισμός σημαίνει υγεία, χαρά και ζωντάνια .

Ο Θ. Παπαλουκάς αφού μίλησε στα παιδιά για τον αθλητισμό, τόνισε ότι καλό είναι ,το κάθε ένα  ν’ ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει  και το εκφράζει, απάντησε σε όλα τους τα ερωτήματα, τους τόνισε ότι πρέπει να αγαπάνε και τα μαθήματά τους, φωτογραφήθηκε μαζί τους και τους υπέγραψε αυτόγραφα.

Τον κ.Συριγωνάκη και τον Παπαλουκά σύστησε στα παιδιά και στις δασκάλες η υποδιευθύντρια του σχολείου κ.Φαρσάρη.

Η παρουσία του Θ. Παπαλουκά ,απέδειξε ότι ένας μεγάλος αθλητής, ένα ίνδαλμα που έχει τιμήσει το ευ αγωνίζεσθε όχι μόνο στην  Ελλάδα ,αλλά και σε όλο τον κόσμο, διακρίνεται και από αξίες που τον κάνουν ξεχωριστό και μοναδικό, όπως η αξιοπρέπεια ,ο σεβασμός ,η αγάπη για τα παιδιά, η υπομονή και πολλές άλλες .

 

47 IMG_4044 IMG_4052 IMG_4048 IMG_4047 IMG_4046 IMG_4045 IMG_4060 IMG_4063 IMG_4064 IMG_4066 IMG_4068