03 Ιαν

Επιτυχία σημειωσε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας

paz2  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φετινό μας χριστουγεννιάτικο παζάρι  του συλλόγου στο σχολείο μας την ημέρα που δόθηκαν οι βαθμοί του τριμήνου.
Μια πλούσια χριστουγεννιάτικη αγορά περίμενε μεγάλους και μικρούς με πολλά καλόγουστα χριστουγεννιάτικα είδη, όλα  σχεδόν χειροποίητα από γονείς ,μελη του συλλόγου και μαθητές. Επίσης υπήρξε και έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών Ε΄και ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας,στο πλαίσιο του μαθήματος των εικαστικών με θέμα “Ενας Αγιος  Βασίλης για πρόσφυγες”και έργα όσων συμμετέχουν στη δραστηριότητα της δημιουργικής γραφής τα Σάββατα.

Το γιορτινό κλίμα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο από το άκουσμα παραδοσιακών  καλάντων που τραγούδησαν μαθητές του σχολείου.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ευχαριστεί θερμά την διευθύντρια, την υποδιευθύντρια,δασκάλους του σχολείου μας,τους γονείς, τους μαθητές-τριες, και όλους εσάς και τον καθένα ξεχωριστά για την βοήθεια, την προσφορά σας και την αμέριστη συμπαράστασή σας στην διοργάνωση του χριστουγεννιάτικου παζαριού.

Η χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση είναι θεσμός για το σχολείο μας και, εκτός που ότι δίνει χαρά σε μικρούς και μεγάλους, καλύπτει  και ανάγκες του.

Ας απολαύσουμε τις φωτογραφίες μας…

paz1 paz7 paz6 paz4 paz3  paz12 paz11 paz10 paz9 paz8 paz17 paz16 paz15 paz14 paz13 Santab5 Santab4 Santab3 Santab2 Santab1  Santab11 Santab9 Santab7 Santab6 Santab18 Santab17 Santab16 Santab15 Santab14