17 Δεκ

Ήρθε η ώρα των γλυκισμάτων ,των δώρων ,της θεατρικής παράστασης και του παζαριού

IMG_3903Αγαπητοί γονείς,
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι ετοιμασίες για τις εκδηλώσεις μας κορυφώνονται. Στην δεύτερη συνάντηση(φωτο) κατασκευών για το παζάρι είχαμε μεγαλύτερη και ενθουσιώδη συμμετοχή των γονέων, παιδιών και δασκάλων. Σας περιμένουμε και στην τελευταία μας συνάντηση, αυτό το Σάββατο, μαζί με τα παιδιά σας, για να ολοκληρώσουμε τις κατασκευές καθώς και να φέρετε τα δικά σας γλυκά που θα διατεθούν στο παζάρι.
Φέτος, σκεφτήκαμε να έχουμε στο παζάρι και μια γωνιά που θα μας ταξιδέψει με γεύσεις και μυρωδιές σε όσα περισσότερα μέρη του κόσμου μπορούμε. Όσοι θέλουν μπορούν να ετοιμάσουν και να φέρουν το Σάββατο Χριστουγεννιάτικα γλυκά από την ιδιαίτερη πατρίδα τους ή τη χώρα καταγωγής τους για να τα προσφέρουμε στο παζάρι.

Στην συνέχεια, την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας. Την Τρίτη το πρωί (22/12) θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, όπου παιδιά του σχολείου που συμμετέχουν στις  Σαββατιάτικες δραστηριότητές μας θα παρουσιάσουν την Θεατρική παράσταση “Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” υπό την κ. Δράκου και θα ψάλουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό την μουσικό μας, κ. Μετοχιανάκη. Ο Σύλλογος Γονέων θα μοιράσει δωράκια στα παιδιά. Την Τετάρτη το πρωί (23/12), που θα δοθούν και οι έλεγχοι, σας περιμένουμε όλους στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι μας, για να γιορτάσουμε και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος.
Καλές γιορτές να έχουμε, με αγάπη και υγεία!
IMG_3905 IMG_3904
IMG_3902 IMG_3901 IMG_3900