09 Μαρ

Τρίτο το σχολείο μας στον Παγκρήτιο διαγωνισμό ρομποτικής

ρομποτικηΗ ομάδα ρομποτικής του σχολείου μας απέσπασε την 3η θέση στην Κρήτη, στον 2ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Κρήτης Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού Σχολείου που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης (W.R.O.™ Hellas) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, και διεξήχθη στα Χανιά.
Το θέμα του διαγωνισμού ήταν “Ο γαλαξίας μας” και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Συμμετείχαν συνολικά 18 ομάδες από όλη την Κρήτη ενώ δύο ομάδες από την Σητεία παρουσίασαν τις κατασκευές τους μέσω τηλεδιάσκεψης, δηλαδή συνολικά 20 ομάδες.Το έργο  του σχολείου μας «Προσομοιωτής Βαρύτητας σε 3 μέρη του ηλιακού συστήματος» κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και για μόλις μια θέση να μην περάσει στο μεγάλο τελικό της Αθήνας. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας και στον δάσκαλο Αλέξανδρο Ρονιώτη για την άψογη συμμετοχή.

“Ευχαριστούμε τον κο Λαδάκη Μανόλη για την ευγενική παραχώρηση του βαν που μας μετέφερε στα Χανιά”αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου μας.Τα παιδιά που συμμετείχαν ειναι. Αποστολάκη Φρόσω,Λαδάκης Κωνσταντίνος ,Πλεξουσάκης Γιάννης,Συμιανάκης Νίκος και Τζωρμπατζάκης Γιώργος.