02 Ιαν

Το παζάρι μας έφερε πιο κοντά(φωτο)…

ΠΑΖΑΡΙ9Το διήμερο 22 και 23 Δεκεμβρίου το σχολείο μας, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς, γιορτάσαμε. Με αφορμή τα Χριστούγεννα στήσαμε ένα μεγάλο παζάρι με κατασκευές και γλυκίσματα, μουσικές και ποτά, ήρθαμε κοντά, γελάσαμε, μιλήσαμε, πήραμε ελέγχους, συγκινηθήκαμε. Μαζέψαμε χρήματα που θα διαθέσουμε σε δομές αλληλεγγύης.

Την πρώτη μέρα (22/12/14) ήμασταν στο στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (πάρκο Μ. Ασίας). Εκεί είχαμε παιχνίδια , θαυμάσαμε την θεατρική παράσταση των παιδιών μας, και των δασκάλων τους ,ακούσαμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, και στο τέλος υπήρξαν “μάχες” σκακιού. Επειδή υπήρχε παγωνιά ο σύλλογος φρόντισε να «ζεστάνει» τους μεγάλους κερνώντας τους ρακί ενώ τα γλυκίσματα απο γονείς γρήγορα πουλήθηκαν.

Στο παζάρι του συλλόγου μας και του συλλόγου διδασκόντων στις 23/12/14 οι κατασκευές ήταν φανταστικές και εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα. Εκεί παιδιά,γονείς ,δάσκαλοι έγιναν ένα και το ..διασκέδασαν .Την ίδια μέρα δόθηκαν οι έλεγχοι και πρόοδοι των παιδιών από τους δασκάλους τους και στο τέλος όλοι ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

ΠΑΖΑΡΙ8 ΠΑΖΑΡΙ1 ΠΑΖΑΡΙ2 ΠΑΖΑΡΙ3 ΠΑΖΑΡΙ4 ΠΑΖΑΡΙ5 ΠΑΖΑΡΙ6 ΠΑΖΑΡΙ7