16 Δεκ

Τελευταία συνάντηση κατασκευών παζαριού

christmas-decorationΟι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και οι ετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Διδασκόντων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους! Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το πρωί 23 Δεκεμβρίου,  τελευταία μέρα του σχολείου που θα δοθούν και οι έλεγχοι. Τα έσοδα του παζαριού θα διατεθούν για το μεγάλο στόχο της αγοράς διαδραστικών πινάκων για τις αίθουσες του σχολείου και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το Σάββατο αυτό, 17 Δεκεμβρίου, θα γίνει η τελευταία συνάντηση για τις κατασκευές. Σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο και δημιουργικό πρωινό στην αίθουσα πολλαπλών του σχολείου.

Όσοι γονείς επιθυμούν να προσφέρουν χριστουγεννιάτικα γλυκά και άλλα είδη ζαχαροπλαστικής για το παζάρι, μπορούν να τα φέρουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου το απόγευμα στις 18:00-19:00 ή την Πέμπτη το πρωί στο σχολείο. Θα βρίσκεται κάποιος από τον σύλλογο να τα παραλάβει.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι έως τις 20 Δεκεμβρίου θα θέλαμε να επιστρέψετε στο δάσκαλο της τάξης το μπλοκάκι με τους λαχνούς για την λαχειοφόρο αγορά για τους διαδραστικούς πίνακες. Θα συμπεριλαμβάνει τα στελέχη των λαχνών που έχουν αγοραστεί με τα στοιχεία του αγοραστή, το αντίτιμο που αντιστοιχεί στα στελέχη αυτών των λαχνών καθώς και τυχόν αδιάθετους λαχνούς.

Ελπίζουμε σε όλες οι τάξεις να γεμίσει ο κουμπαράς, ώστε με το νέο έτος να αγοραστεί ο εξοπλισμός και να βελτιωθεί το επίπεδο εκπαίδευσης των παιδιών μας. Θυμίζουμε πως είναι μια δράση με προαιρετική συμμετοχή, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες της κάθε οικογένειας.