20 Μάι

Σας περιμένουμε όλους αύριο στη “Γιορτή της ‘Ανοιξης”

Γιορτή της ΆνοιξηςΑγαπητά παιδιά και γονείς,

Αύριο, Σάββατο 21 Μαϊου, θα πραγματοποιήσουμε, ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, την «Γιορτή της Άνοιξης». Σας περιμένουμε όλους στην αυλή του σχολείου για να γιορτάσουμε μαζί, να παρακολουθήσουμε και να συμμετέχουμε σε πολλές διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Να δούμε πιο αναλυτικά, λοιπόν, τι ετοιμάσαμε για τα παιδιά του σχολείου μας:

  • Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε μια όμορφη βόλτα και εκτός της αυλής του σχολείου. Μετά από πρόταση του δασκάλου του σχολείου μας, κ.Μανώλη Δασκαλάκη,  διοργανώσαμε τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο του Αϊ Γιάννη ! Θα κάνουμε όλοι μαζί μια χαλαρή ποδηλατική βόλτα 4 χιλιομέτρων,  με σημείο εκκίνησης και τερματισμό το σχολείο μας. Θα ξεκινήσουμε στις 9 το πρωί, με απαραίτητο εξοπλισμό το κράνος μας και την καλή μας διάθεση! Προσκεκλημένοι είστε όλοι, μικροί και μεγάλοι, μαθητές του σχολείου μας και φίλοι τους. Από τις 08:30 θα έχουμε μαζί μας και συνεργείο ελέγχου των ποδηλάτων μας (ευγενική προσφορά του Ποδηλατάδικου Μηνάς Express).
  • Στις 10 το πρωί θα έχουμε και φέτος, προσφορά του Συλλόγου Γονέων, παραστάσεις από το ψηφιακό πλανητάριο (Starlab) που τόσο άρεσε στα παιδιά πέρυσι. Θα γίνουν 5 παρουσιάσεις διάρκειας 40 λεπτών, με 35 παιδιά στην κάθε παρουσίαση. Για καλύτερο συντονισμό, θα μοιραστούν στα παιδιά δωρεάν τα “εισιτήρια” των παρουσιάσεων αμέσως μετά την επιστροφή της ποδηλατικής βόλτας. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν τις εξής ώρες 10.00, 10.50, 11.40, 12.30, 13.20.
  • Θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου που έκδοσε ο Σύλλογος, με τα ποιήματα και μικροδιηγήματα που έγραψαν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας.
  • Στην αυλή του σχολείου μας θα έχουμε διασκεδαστικά παιγνίδια της παρέας, παραδοσιακούς χορούς, αγώνες σκακιού, ζωγραφική και την παρουσίαση όμορφων κατασκευών από τα παιδιά που παρακολουθούσαν τα μαθήματα Ρομποτικής και Πειραμάτων Φυσικής.
  • Τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας και των προϊόντων της, ενώ θα υπάρχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα ψηφιακή παράσταση Θεάτρου Σκιών (eshadows.gr)
  • Τέλος μερικές ακόμα εκπλήξεις…(σουβλάκια και λουκουμάδες παιδιά…)

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν σ’αυτήν την όμορφη γιορτή το Σάββατο 21 Μαϊου από τις 9 το πρωί…