10 Μάι

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η γιορτή της Άνοιξης και η ημέρα της Ευρώπης. Σας ευχαριστούμε όλους.

Image00014Mε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 47oυ Δημοτικού σχολείου γιόρτασε με μεγάλη επιτυχία προχθές την Άνοιξη και την Ημέρα Ευρώπης . Πάνω από 300 άτομα (παιδιά ,δάσκαλοι,γονείς) έδωσαν χρώμα και ζωη στο σχολείο και πέρασαν όλοι μαζί ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό τετράωρο. Τα παιδιά του σχολείου έκαναν στο κινητό πλανητάριο Starlab, ένα μοναδικό ταξίδι στο διάστημα, είδαν τα αστέρια και τους πλανήτες όπως φαίνονται σε σκοτεινό ουρανό, και έμαθαν για τους μύθους των αστεριών .

Γνώρισαν το πόνι ,αντάλλαξαν βιβλία, έδειξαν στου γονείς ό,τι έμαθαν μέχρι σήμερα στο σκάκι και στα πειράματα φυσικής και ζωγράφισαν όμορφα ανοιξιάτικα σχέδια στον αυλότοιχο του σχολείου με σύνθημα «μπορείτε να κάνετε το δικό σας λουλούδι με το όνομα σας».

Τα παιδιά του Ε1 στο πλαίσιο του προγράμματος teachers 4 Europe έκαναν μια ιστορική αναδρομή στην πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα στο χρόνο αποσπώντας το χειροκρότημα. Στο τέλος όλοι δοκίμασαν τα σουβλάκια που πρόσφερε ο σύλλογος  και ανανέωσαν για του χρόνου το ραντεβού τους…Ο σύλλογος γονέων ευχαριστεί όλους όσοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ,όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή της, την διευθύντρια και τους δασκάλους του σχολείου ,τα καταστήματα «Μιζεράκης» και τον «Μαρινόπουλο» για την προσφορά νερών.

Σήμερα Δευτέρα στην “ΠΑΤΡΙΣ” θα υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ .

Image00003 Image00005 Image00006 Image00009 Image00011 Image00013 Image00020 Image00002