05 Ιούν

Δηλώστε συμμετοχή στην παιδική κερκίδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου

Οι πρωταθλήτριες στίβου Ειρήνη και Άννα Βασιλείου

Οι Ηρακλειώτισσες πρωταθλήτριες στίβου Ειρήνη και Άννα Βασιλείου μιλάνε σε παιδιά Δημοτικού για την διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία δημιουργίας Παιδικής Κερκίδας στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου, με στόχο την προσέλκυση των νέων του νησιού να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να έλθουν σε άμεση επαφή με τα αγωνίσματα του στίβου. Οι αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων Στίβου Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθούν στο Παγκρήτιο στάδιο, το Σάββατο 20 Ιουνίου και την Κυριακή 21 Ιουνίου  2015.

Η «ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ» θα βρίσκεται στην ανατολική πλευρά των κερκίδων του σταδίου και στις θύρες 11 και 12. Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους, κηδεμόνες, συγγενείς κ.λ.π. που θα έχουν την ευθύνη και μέριμνα για τα παιδιά τους, τόσο για τη μετακίνηση προς και από το στάδιο, όσο και για τη συνολική παραμονή τους ως θεατές στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ. Οι συνοδοί των παιδιών θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δωρεάν μαζί με τα παιδιά τους.

Αν επιθυμείτε και το δικό σας παιδί να βρίσκεται στην Παιδική Κερκίδα, συνοδευόμενο από εσάς ή κάποιον άλλο συνοδό για να παρακολουθήσει τους αγώνες στίβου, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη, 9 Ιουνίου σε αυτή την φόρμα και ο Σύλλογος Γονέων θα αναλάβει να κάνει την διαδικασία διαπίστευσης.

* Η δήλωση δεν είναι δεσμευτική, σε περίπτωση που δεν μπορείτε τελικά να παρακολουθήσετε τους αγώνες. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την μία μόνο, από τις δύο ημέρες των αγώνων.

Μετά την κατάθεση των δηλώσεων συμμετοχής, ο σύλλογος γονέων θα πάρει από τους οργανωτές τις ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ και θα τις δώσει στα παιδιά στο σχολείο, για να τις φοράνε στο στάδιο, ενώ με την είσοδό τους στο στάδιο θα παίρνουν το απαραίτητο μπλουζάκι και καπέλο.

Με τις διαπιστεύσεις, τα παιδιά θα είναι πλέον ΜΕΛΗ ΩΣ «ΘΕΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΙΒΟΥ – HERAKLION 2015.

Με διαπιστεύσεις και φορώντας τα συλλεκτικό μπλουζάκι και καπέλο των αγώνων, η Εθνική μας ομάδα περιμένει το χειροκρότημα και την υποστήριξη τους στην προσπάθεια της για μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, που θα την οδηγήσει στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το επίσημο σποτ των αγώνων: https://www.youtube.com/watch?v=gtAmpUXD7Vk, την επίσημη ιστοσελίδα www.heraklion2015.gr και την σελίδα στο Facebook Heraklion2015 και Twitter @Heraklion2015.

—–

Εναλλακτικά, υπάρχει δυνατότητα να κάνετε ατομική δήλωση συμμετοχής – δηλαδή όχι μέσω του συλλόγου, μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου, τις εργάσιμες ημέρες, από 09.00 μέχρι 14.30, σε ένα από τα παρακάτω σημεία:

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – Γραφείο Ι5 (Γιώτα 5) τηλ. 2813-400378
  • ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Γραφείο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού, Κτίριο Ανδρόγεω – 3ος όροφος – 2813409232
  • ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ – Γραμματεία Κολυμβητηρίου – Γυμναστηρίου 2810264560 – 2810264570
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ – ΠΑΤΕΛΩΝ – Γραμματεία 2810215080
  • Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ- Στάδιο Ελευθερίας – 2810253587

Η δημιουργία και ο συντονισμός αποκλειστικά παιδικής κερκίδας εντάσσεται στο πλαίσιο της διεθνούς επικοινωνιακής καμπάνιας «Athletics in the land of culture», του ΣΕΓΑΣ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλειου. Την παιδική κερκίδα συντονίζει ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και φίλων παιδιών με νεοπλασία «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».