16 Δεκ

Δράσεις Χριστουγέννων

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος εν όψει των εορτών.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 17.00 στο χώρο του σχολείου, θα πραγματοποιήσουμε για μικρούς και μεγάλους μια Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα. Στη γιορτή θα γίνουν οι παρακάτω δράσεις:

  • Ομάδα κατασκευής χριστουγεννιάτικου στολιδιού. Θα υπάρχουν προτάσεις για κατασκευές και υλικά τα οποία θα χρησιμοποιήσετε, παιδιά και γονείς, για να κατασκευάσετε από ένα στολίδι. Κάθε παιδί θα μπορεί να παίρνει το στολίδι που φτιάχνει για να το στολίσει στο σπίτι του ή να το χαρίσει όπου επιθυμεί.
  • Ομάδα ζαχαροπλαστικής, όπου θα έχουμε υλικά και τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους θα φτιάξουν εύκολα χριστουγεννιάτικα γλυκά χωρίς ψήσιμο!
  • Προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας!! με χυμό και ποπ κορν στις 18.00 (διάρκεια 1 ώρα και 45 λεπτά)
  • και στο τέλος γλυκιά έκπληξη, συντριβάνι… σοκολάτας!

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί τον ερχομό των εορτών!!!

Και βέβαια, όπως κάθε χρόνο, ο Αϊ Βασίλης θα επισκεφθεί το σχολείο μας μέσα στην τελευταία εβδομάδα μαθημάτων για να μοιράσει δώρα και καλούδια στα παιδιά, προσφορά του Συλλόγου.

Ευχόμαστε σε όλους Χαρούμενες Γιορτές και το Νέο Έτος να φέρει υγεία, αισιοδοξία, δημιουργικότητα, αγάπη και δύναμη σε όλο τον κόσμο!!