08 Ιούν

Αποχαιρετούν με παραστάσεις τα θρανία τα παιδιά μας

ΠρόσκλησηΕ3-1    Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας με μαθητές και εκπαιδευτικούς να αποχαιρετούν τα θρανία και υποδέχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καλοκαιρινές διακοπές.

γαλαζιες κυριεςΗ αρχή γίνεται με τα τρίτακια μας την Τετάρτη. Η πρόσκληση τους αναφέρει. «Αγαπητοί γονείς, σας περιμένουμε την Τετάρτη 10/6/2015 στις 19:00 στο σχολείο μας για να κάνουμε μαζί ένα μακρινό ταξίδι στο παρελθόν. Θα ντυθούμε Μινωίτες και Μινωίτισσες και θα επισκεφτούμε το Μεγάλο Παλάτι. Θα συμμετέχουμε σε ταυροκαθάψια, θα παλέψουμε, θα χορέψουμε και θα συναντήσουμε το Μεγάλο Βασιλιά και τη Βασίλισσα.

Ελάτε να κάνουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδι στα χρόνια του Μίνωα.

Οι μαθητές/τριες της Τρίτης Τάξης”

ΠρόσκλησηΕ3-2 ΠρόσκλησηΕ3-3Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στο πάρκο της Μικράς Ασίας το Ε3 θα μεταφέρει σε «Ένα ταξίδι στην διαφορετικότητα…». Η πρόσκληση εμπλουτίζεται με στίχους του Οδυσσέα Ελύτη.

Οδυσσεβάχ-454x300Τέλος την Δεύτερα 15 Ιουνίου στις 8μμ η ΣΤ΄τάξη αποχαιρετά το Δημοτικό με «Ουσσεβάχ».Η Ξένια Καλογεροπούλου έγραψε την ιστορία του Οδυσσεβάχ από την Ιθαγδάτη που ταξιδεύει ψάχνοντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο. χρησιμοποιώντας στοιχεία από την Οδύσσεια, από τις Χίλιες και μία νύχτες, και πολλά άλλα παραμύθια .