19 Δεκ

Αϊ-,Βασίλης και ξυλοπόδαρος μοίρασαν δώρα στα παιδιά μας (ΦΩΤΟ)

_DSC1809Δώρα και γλυκά πρόσφερε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 47ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου στα παιδιά του σχολειού λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα σκορπίζοντας χαρά και γέλιο. Ο …Αι Βασίλης ήταν ξανά εκεί για τα δώρα και απλόχερα σκόρπιζε την αγάπη του, ενώ μετά από χρόνια έδωσε το παρόν και ο ..ξυλοπόδαρος που από ψηλά όπου έβλεπε τον κόσμο (και τα παιδιά φυσικά) τα παρότρυνε για τραγούδια .

Η διευθύντρια κ.Κριτσωτάκη έδινε μαζί με τον δάσκαλο της μουσικής το σύνθημα και το σχολείο πλημμύρισε από ήχους ενώ χορωδία από παιδιά μας έλεγε τα κάλαντα. Ήταν μια θαυμάσια ημέρα για όλους και στο τέλος υπήρξαν οι ευχές για καλά Χριστούγεννα .

Την Τρίτη το παζάρι

Στο μεταξύ στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το παζάρι που συνδιοργανώνει ο Συλλόγος Γονέων και ο Σύλλογος διδασκόντων .

Για όσους λοιπόν θέλουν να συμμετέχουν σας υπενθυμίζουμε:

  • Το παζάρι θα γίνει την Τρίτη 23/12/14 στο χώρο του Σχολείου από τις 8πμ έως τις 3μμ:
  • Η συγκέντρωση των κατασκευών και των υπόλοιπων ειδών (βιβλία, στολίδια, κλπ.) προς πώληση θα γίνει αύριο Σάββατο 20/12/14 από τις 10πμ – 12πμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο σχολείο. Όσοι θέλουν να προσφέρουν αναλώσιμα είδη ζαχαροπλαστικής σε μερίδες (π.χ. 10-15 μελομακαρόνα ή μπισκότα ανά μερίδα, κέικ, βαζάκια με μαρμελάδα) μπορούν να τα φέρουν τις ίδιες ώρες το Σάββατο.

Σας περιμένουμε όλους στη γιορτή του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/12/14 από τις 7μμ – 9μμ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό (πάρκο Μ. Ασίας). Θα έχουμε παιχνίδια για παιδιά, θεατρική παράσταση από παιδιά του σχολείου μας, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μουσική και αγώνες σκακιού.

_DSC1818 _DSC1847
IMG_9468 IMG_9482
IMG_9492 IMG_9495
IMG_9496